Workshop: Lær at bruge ChatGPT til din markedsføring

Til dig, der gerne vil lære at bruge ChatGPT til at automatisere og optimere konkrete markedsføringsopgaver.

Bliver du frustreret, når du bruger ChatGPT?

Måske får du ikke et tilfredsstillende output? Eller sågar et forkert output? Eller måske kræver outputtet så stor efterbearbejdning, at det ikke kan betale sig at bruge AI-modellen?

Så kan denne workshop være noget for dig og din virksomhed. Under workshoppen underviser jeg i konkrete teknikker og metoder, som hjælper med at sætte markedsføringsopgaver på autopilot. Du lærer at bruge ChatGPT til din fordel, så du sparer tid i din planlægning og content-produktion. Du lærer også at bruge ChatGPT korrekt, så du ender ud med content, som du rent faktisk kan bruge til noget.

Workshoppens indhold

Workshoppens indhold er i princippet fleksibelt og kan designes efter din virksomheds behov. Giv mig et kald på 40565373, og lad os tage en snak om jeres behov. Nedenfor ser du et eksempel på, hvordan en workshop kan strikkes sammen:

  • Design det perfekte framework for dit prompt, og få det optimale output fra ChatGPT.
  • Udvikl en content plan i tabelform med forslag til blogartikler, overskrifter, publiceringsdatoer etc.
  • Udvikl dine egne custom GPT’er (personlige assistenter), og træn dem på virksomhedens egne data. Det giver din virksomhed mulighed for at udarbejde content med udgangspunkt i egne data i stedet for ukendte kilder på nettet.
  • Skriv blogartikler med customGPT og loop-metoden. Loop-metoden hjælper dig med at styre den kreative proces og forhindrer, at ChatGPT begynder at hallucinere eller bevæge sig i uønskede retninger.
  • Automatiser dine SoMe-opslag med ChatGPT

Undervejs præsenterer jeg relevante use cases til de forskellige teknikker. Og du får mulighed for at teste stoffet med din virksomheds egne data med hands on-opgaver.

Det praktiske

  • Sted: Workshoppen afholdes i din virksomhed eller efter aftale.
  • Tid: Workshoppen tager ca. 4 timer inklusive pauser.
  • Pris: 6.995,- + moms